Categories
Lupa- ja korttikoulutukset

Työturvallisuuskorttikoulutus

Työturvallisuuskorttikoulutus antaa sinulle TTK ry:n myöntämän vihreän työturvallisuuskortin. Korttikoulutus kestää 8h ja se suoritetaan etäkoulutuksena verkon yli.

Korttikoulutus on suunnattu rakennusalalle ja siellä turvalliseen työskentelyyn. Koulutukseen voi osallistua myös rakennusalan ulkopuolelta. Tavoitteena on mielenkiintoinen kurssi, josta on oikeasti hyötyä!

Missä ja milloin: Valitse jokin seuraavista syyskauden 2022 koulutuspäivistä 25.10, 29.11 tai 13.12. Koulutus kestää 8h, 08.00-16.00. Etäkoulutus Teams-alustalla.

Osallistumismaksu ja työturvallisuuskortin toimitus: 65 € + alv 24%. Hinta sisältää työturvallisuuskortin ja materiaalit.

Kortti saapuu postitse 2-3 viikon kuluttua koulutuksesta. Ennen kortin saapumista todistuksena koulutuksesta toimii väliaikainen todistus.

Maksu ennen koulutusta.

Suorita työturvallisuuskortti netissä

Nyt voit suorittaa työturvallisuuskortin helposti netissä etäkoulutuksena. Koulutus toteutetaan Teams-alustalla. Koulutuksen hyväksytystä suorittamisesta myönnetään henkilökohtainen työturvallisuuskortti, joka on voimassa 5 vuotta.

Turvallisuutta rakennustyömaalla

Koulutuksessa opit:

  • yhteistyöstä yhteisellä työmaalla eri osapuolten välillä
  • eri osapuolten vastuut ja velvollisuudet
  • mitä työsuojelu pitää sisällään
  • työn opastuksen sekä hyvän perehdytyksen periaatteet
  • perusasiat haitta-aineista

Koulutus herättää myös mielenkiinnon turvalliseen ja tehokkaaseen työskentelyyn.

Mahdollisuuksien mukaan luento/tietopaketti rakentamisesta.

Työturvallisuudella tehokkuutta työpäivään

Tämä työturvallisuuskorttikoulutuspäivä on tiivis ja asiapitoinen. Päivän aika käsitellään työturvallisuuskortin vakiosisältö napakasti. Koulutus sisältää myös työturvallisuutta tukevan luennon itse perinteisen korttikoulutuksen ulkopuolelta. Opit myös työmaiden yleisimmistä haitta-aineista. Lisäksi pääset keskustelemaan työmaiden turvallisuudesta ja jakamaan uusia ideoita. 

Työturvallisuuskorttikoulutuksen vakiosisältö käsittelee yhteisen työmaan osapuolia, vastuita sekä velvollisuuksia. Opit tuntemaan eri osapuolet ja sekä osaat toimia luontevasti heidän kanssa.

Työturvallisuuskorttikoulutukseen on mahdollista liittää koulutusta tukeva vapaamuotoinen aihe. Koulutukseen on varattu n. tunnin mittainen luento työmaiden haitta-aineista sekä niiden kanssa toimimisesta. Lyhyen haitta-aine luennon jälkeen osaat varautua mahdollisiin haitta-aineisiin (kuten asbesti) ja osaat toimia kun epäilet rakenteiden sisältävän haitallisia materiaaleja työmaalla.

Keskustelu on paras tapa jakaa työmailla opittua tietoa. Varaamme aina aikaa vapaamuotoiseen keskusteluun, jotta voimme jakaa hyväksi havaittuja työtapoja tai oivalluksia. Keskustelu onkin koettu usein yhdeksi koulutuksen parhaaksi osaksi vapaamuotoisten luentojen lisäksi.

Kouluttajana Teemu Tarhala

Kouluttaja Teemu Tarhala takaa sen, ettei kyseessä ole aivan tavanomainen työturvallisuuskorttikoulutus. Teemu on rakennusalan ammattilainen, joka on aidosti innostunut ja kiinnostunut työturvallisuudesta. Teemu on toiminut kiinteistöjen parissa 15 vuotta, purkutöissä 10 vuotta ja haitta-aineiden parissa 5 vuotta, joiden kautta kiinnostus turvalliseen työskentelyyn on herännyt. 

Teemu myös rekrytoi työntekijöitä rakennusalan yrityksiin varmistaen myös heidän turvallisen työskentelyn.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka tarvitsevat työssään työturvallisuuskorttia.

Koulutuksen ohjelma

Koulutus alkaa klo 08.00 ja päättyy klo 16.00. Aikataulutus on suuntaa antava. Ruokailu klo 11. Koulutus sisältää 15 minuutin taukoja tarpeen mukaan ja yhdessä sopien.

08.00 Päivän aloitus ja tutustuminen

8.30 Korttikoulutuksen 1. osio

11.00 Ruokailu

11.30 Haitta-aineet työmaalla

13.00 Korttikoulutuksen 2. osio

14.00 Työmaalla opittua

15:00 Koe

16:00 Koulutuspäivä päättyy

Osallistumisohjeet

Korttikoulutus toteutetaan verkossa Teams-alustalla. Tarvitset tietokoneen, web-kameran, mikrofonin sekä kuulokkeet. Saat kaksi päivää ennen koulutusta sähköpostiisi osallistumislinkin ja tarkemmat ohjeet.

Ilmoittaudu koulutukseen