Mitä kyberturvallisuus tarkoittaa?

Kyberturvallisuus tarkoittaa niitä käytäntöjä, joiden avulla verkkoon liitetyt tiedot ja laitteet suojataan riskeiltä. Kyberturvallisuuteen sisältyy suojautuminen haittaohjelmilta, hakkereilta ja muilta haitallisilta uhilta joko erilaisten työkalujen tai tehokkaan tietoturvapolitiikan avulla.

Opi suojautumaan kyberhyökkäyksiltä ja tietomurroilta

Kyberhyökkäykset ja tietomurrot ovat yhä kehittyneempiä ja yleistymässä. Kukaan ei ole suojassa hyökkäyksiltä. Kyberturvallisuuden tulisikin olla jokaisen organisaation prioriteetti, mutta valitettavasti näin ei aina ole. Yrityksille voi olla haastavaa hallita kyberhyökkäysten riskiä itse, mutta asianmukaisen koulutuksen ja suunnittelun avulla yritykset voivat parantaa kyberturvavalmiuksiaan merkittävästi. EBA:n kyberturvallisuuskoulutuksissa tutustut käytännön kyber- ja tietoturvaan ja opit tietoturvan perusteet liike-elämässä.

Kyberturvan ABC

Kyberturvallisuuden ABC Kouluttajina Anneli Hulkko Mikko Kortelainen
Opi varautumaan kyberuhkiin omassa liiketoiminnassa Valmennuksessa opit Päämääränä kyberuhkien tunnistaminen Digitalisaation kehittyminen ja lisääntyminen tuo mukanaan uudenlaisia uhkia ja haasteita. Liiketoimintaympäristö on elinympäristömme tavoin jatkuvassa muutoksessa. Kyberturvan ABC – koulutus antaa osallistujalle hyvät tiedot ja ymmärryksen kyberturvaan liittyvistä eritasoisista ongelmista ja haasteellisista tilanteista ja niiden mahdollisista ratkaisuista. Webinaari tarjoaa työkalut, ymmärryksen ja ohjeet, joiden avulla yrityksesi voi minimoida kyberturvariskit. Kohderyhmä … Read More